8 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
30-7-2021 10:43:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Begin dit jaar heb ik een BMW 3 serie (youngtimer) bij V&S automotive gekocht. Omdat ik zelf niet veel technische kennis over auto’s heb was het voor mij superbelangrijk dat ik het gevoel had dat ik ze kon vertrouwen. En dat heb ik gekregen: Roy en Gijs hebben in het hele aanschaf proces met me meegedacht, me geadviseerd en zaken toegelicht waar nodig. Ze waren heel transparant én ze hebben me heel erg uit de brand geholpen toen het even tegenzat. Met als resultaat dat ik nu alweer een paar maanden heerlijk rondcross in m’n mooie BMW ??
6-7-2021 11:26:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Via een advertentie op internet hebben wij de auto gevonden die wij zochten. Wij waren op zoek naar een mooie youngtimer. Hierover zijn wij in gesprek geraakt met V&S Automotive. Ze waren gelijk enthousiast over de auto en vertelde precies alle informatie die ze over de auto hadden. Op deze manier wisten wij precies waar wij aan toe waren. Er moesten nog wat onderdelen besteld worden voor de auto om hem goed af te leveren en zodra deze binnen waren, werden wij gebeld dat de auto klaar was. Duidelijke communicatie en een vlotte service
17-6-2021 11:29:26
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Mijn auto gaf het op en er moest een andere komen. Na veel zoek werk de juiste gevonden bij V & S Automotive. Na een kort telefoongesprek met Roy (één van de eigenaren) uiteindelijk naar Zoetermeer gereden. Ik ben vanaf het begin door Gijs (de andere eigenaar) op een correct zakelijke manier behandeld, wat meteen vertrouwen gaf. Ik heb de auto mede daarom gekocht. De auto kreeg ik niet gelijk mee, hij werd eerst nagekeken en alles wat vervangen moest worden werd vervangen. Beide heren zijn zeer gepassioneerde autoliefhebbers en weten er ook veel van. Ik ben een zeer tevreden klant en beveel dit bedrijf zeer aan.
15-12-2020 11:35:46
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik heb inmiddels al mijn derde auto bij dit bedrijf vandaan. Mijn eerste kocht ik in 2013 al en mijn laatste auto is een BMW. Ik hoef niet naar een auto op zoek want zij regelen ook zoekopdrachten. Ik had gevraagd om een aantal specificaties en 2 dagen later hadden ze al een paar opties. De auto moest uit Duitsland geïmporteerd worden en dat duurde niet heel erg lang. Alles was na aflevering gelijk goed aan de auto en ik hoefde niet meer terug. Er is goed contact met Roy en Gijs en ze staan altijd voor je klaar. Ze gaan altijd op zoek naar de juiste oplossing. Om die reden laat ik het onderhoud van de auto ook altijd door hun regelen. Ik krijg dan zelfs een leenauto mee om naar mijn werk te kunnen.
14-12-2020 11:29:06
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Ik heb V&S Automotive gevonden via hun website. Ik was op zoek naar een auto en deze vond ik bij hen. Na de eerste bezichtiging kon ik de auto al vrij snel ophalen. Door omstandigheden duurde dit bij mij wat langer maar dit was voor Roy en Gijs geen enkel probleem. De oplevering van de auto is precies zoals het afgesproken was. Er is een klein dingetje wat geen haast heeft maar dat zal worden verholpen. Ik heb een goede ervaring met het bedrijf. Het contact verloopt soepel en wat ik zelf heel fijn vind, is dat er geen overbodige verkooppraatjes zijn. Alles gewoon open en eerlijk.
10-12-2020 21:26:29
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Ik heb inmiddels 3 auto’s aangekocht via V&S Automotive en ik ben hierover zeer tevreden. Gijs en Roy leveren uitstekende service en zijn twee toegewijde mannen. Er waren kort na de oplevering wat kleine dingen, zoals een bougie of een ontstekingsmechanisme die niet naar behoren functioneerden. Omdat dit binnen de garantietermijn viel, is dit keurig voor mij opgelost. Gijs en Roy zijn zowel per mail als per whatsapp zeer toegankelijk en zij reageren over het algemeen zeer vlot. Het zou mooi zijn als er voor de koper meer keus zou zijn. Wel begrijp ik heel goed dat in dit segment auto’s, het lastiger is om kwalitatief zeer goede auto’s in grote getalen op voorraad te hebben. Ik kan het Gijs en Roy dus niet kwalijk nemen dat de keus beperkt is.
19-11-2020 22:51:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Afgelopen maand een BMW 5 serie gekocht bij V&S Automotive, hierbij keurig geholpen. Gisteren ging tot mijn grote schrik het motorstoring lampje branden. Nadat ik bij ze langs ben geweest hebben ze dit keurig laten maken onder de garantie. Super service. Bij mijn volgende auto zijn ze de eerste waar ik zal gaan kijken voor een nieuwe auto. Ik kan ze bij iedereen van harte aanbevelen.
29-1-2020 22:19:35
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Klantgericht, eerlijk en betrouwbaar! Mensen die werken vanuit hun passie en gaan voor kwaliteit. Ja, het bestaat. Ik ben bij de aankoop van mijn auto echt verrast met een 9+ ervaring en zou zo weer een auto bij hen kopen.