Over ons

V&S Automotive is een RDW erkend bedrijf dat ontstaan is uit hobby en liefhebberij.

(2012) V&S Automotive is een feit! Vanaf dit moment zijn wij druk in de weer met het in- en verkopen van wat oudere auto’s tussen de € 500,- en € 5000,- die met wat liefde van ons zeker nog een tweede kans verdienden. Na twee jaar kwamen we tot de conclusie dat onze huidige locatie niet meer voldeed en zijn wij op zoek gegaan naar een passende oplossing.

(2014) Ons oog viel op een mooie zichtlocatie op de Eerste Stationsstraat 95, dit is een ruime locatie midden in het oude dorp van Zoetermeer. Op deze locatie konden wij altijd vijftig auto’s huisvesten. Langzamerhand kwamen we erachter dat de kwaliteit die wij wilden leveren best lastig werd in dit segment. De eisen en verwachtingen waren niet altijd haalbaar, en wij hebben elkaar vanaf onze start beloofd dat we alleen auto’s afleveren waar wij 100% achter staan en een positief gevoel van krijgen. Dit positieve gevoel hebben wij rond 2016 ontwikkeld in oudere, kwalitatief hoge Youngtimers van het merk BMW en Volvo.

(2018) De markt veranderde en de interesse van V&S Automotive ook; we komen steeds meer in aanraking met Youngtimers. De klanten weten ons ook steeds vaker (terug) te vinden met zoekopdrachten of vragen over BMW en Volvo Youngtimers, het punt was dus aangebroken om ons alleen nog te specialiseren in deze merken met een voorliefde voor 5-, 6- en 8- cilinders.

(2020) V&S Automotive is verhuisd naar de Da Costastraat 46 te Zoetermeer. Deze locatie is volledig overdekt en past meer bij de uitstraling die wij onze klanten willen bieden. Vanaf dit moment vindt u bij ons voor 99% auto’s van het merk BMW & Volvo alsmede auto’s waar wij 100% achter staan. Dit hoeft niet perse een Youngtimer te zijn, maar ook nieuwere modellen zult u per heden vinden in onze voorraad.

(To be continued)

Roy & Gijs

Zijn twee vrienden die door de jaren heen de liefde en passie voor auto’s delen. Dit resulteert in een hechte band waarbij vertrouwen en eerlijkheid voorop staan. Hierdoor hebben wij in 2012 de keuze gemaakt om een eigen bedrijf te starten. Door kennis en liefhebberij samen te brengen, zijn wij ervan overtuigd dat we een mooie combinatie zijn in wat een klant mag verwachten in de zoektocht naar een betrouwbare auto.